افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه» معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امشب پرداخت می‌شود

خبر رئیس کل بانک مرکزی درباره ارز اربعین

رئیس کل بانک مرکزی در یک یادداشت اینستاگرامی چند نکته درباره بازار ارز را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشت اینستاگرامی نوشت: با تسلیت تاسوعاوعاشورای حسینی نکاتی را توضیح میدهم؛

 

1- علیرغم تداوم فشار حداکثری، بازار ارز به روند با ثبات خود ادامه می‌دهد و شرایط تحت کنترل و رصد است.

 

2- طی کمتر از شش ماه سال جاری بیش از 16 میلیارد یورو برای کالاها و خدمات اساسی وضروری کشور از طریق بانک مرکزی و سامانه نیما و سایر روشها تأمین شده است. این روند به حول و مدد الهی ادامه خواهد داشت.

 

3- برنامه ساماندهی نیازهای ارزی کشور در چارچوب اقتصاد مقاومتی و بدون توجه به برنامه «اعتبار متصل به نفت اروپا» تنظیم شده است، ولی با توجه به اهمیت سرمایه گذاری بلند مدت در کشور برای رشد اقتصادی و بهبود رفاه مردم، جذب اعتبارات در چهارچوب برجام و مذاکرات دولت با طرفهای خارجی مفید است.

 

4- بانک مرکزی تلاش خود را برای تأمین نیاز ارزی حج واجب انجام داد، اما با توجه به شرایط پیچیده ارزی کشور ، اولویت بانک تامین نیازهای اساسی ودارو است. لذا، در مقطع کنونی، تأمین ارز عمره مستحبی نمیتواند در اولویت کاری بانک باشد.

 

5- متاسفانه تلاش ومذاکره با مسؤلین عراقی برای تأمین دینار برای زوار بزرگداشت حماسه عظیم اربعین به نتیجه نرسید. لذا با عنایت به تجربه تلخ سال گذشته در جریان توزیع ارز درداخل عراق، زائران عزیزی که نیاز به ارز دارند می توانند ازهم اکنون از بانکها وصرافی‌های مجاز نسبت به تهیه آن اقدام نمایند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار